Kaivinkoneet

Wacker Neuson ja Yanmar kaivinkoneet – olemme Edeco Tools ja Kh-koneiden jälleenmyyjä!

Wacker Neuson kaivinkoneet

Wacker Neuson laadukkaat kaivinkoneet ammattilaisille – työmaat hoituvat näppärästi tehokkaiden ja hyvin varusteltujen kaivinkoneiden avulla. Toimimme Edeco Tools:n jälleenmyyjänä. Valikoimastamme löydät pyöräalustaiset sekä tela-alustaiset kaivinkoneet (myös minikoossa!).

EW65

EW65 kaivinkoneen voit ajaa työmaalle sisäänasennetun katuajotilan ansiosta. Ei kustannuksia ja turhaan kulutettua aikaa kuljetuksesta! EW65 kulkee 20 km/h ja kuluttaa hyvin vähän polttoainetta. Ekonomisessa ja tehokkaassa kaivinkoneessa on myös näppärä nivelpuomi, monta eri tasausvaihtoehtoa ja tilava ajohytti.

EW100

EW100

10 tonnin hyvin liikkuva kaivinkone EW100 on voimakas ja erittäin käyttäjäystävällinen. Pieni polttoaineenkulutus ECO-vaihteen ansiosta. Ympäristöystävällinen kaivinkone. Huippunopeus 30km/h. Kolme työskentelyvaihdetta. Ihanteellinen kone sekä ajamiseen että työmaalle!

803 Dual Power

803 Dual Power tarjoaa innovatiivisen ratkaisun kaivinkoneen päästövapaaseen lisäkäyttöön. Integroidun dieselmoottorin lisäksi elektrohydrauliikkayksikkö HPU8 voidaan tarvittaessa kytkeä 803-kompaktikaivukoneeseen. HPU8 on teknisesti räätälöity kaivinkoneen vaatimuksiin. Tällä tavoin kaivinkonetta voidaan käyttää sähköisesti ja päästöttömästi tarvittaessa. Helppokäyttöinen Plug & Play -kiinnitys!

Wacker Neuson 803 dual Power
wacker-neuson-et16

ET16

Miellyttävän ohjaamon lisäksi ET16 on myös kompaktin kokoinen ja tukevarakenteinen. Alle 1,6 tonnin painolla se voidaan kuljettaa nopeasti ja helposti rakennuspaikasta toiseen. ET16 on ihanteellinen kumppani lukuiseen eri tarkoitukseen sen yksinkertaisen, helppokäyttöisen ja turvallisen toiminnan ansiosta.

EZ17

EZ17 tehokas kaivinkone on luokkansa paras Zero Tail -malli. Suuri dieselmoottori yhdessä LUDV: n (Load Sensing System) ja uuden jäähdytysjärjestelmän kanssa lupaavat suurta suorituskykyä ja tehokkuutta. Pienikokoisuus ja vankka rakenne takaavat pidemmän käyttöiän. EZ17 tarjoaa täydellisen täydellisen 360-kuvan – sekä ylös että alas – ja erittäin suuren näkökentän.

Wacker Neuson 803 dual Power

Yanmar kaivinkoneet

Yanmar kaivinkoneet Amadokselta. Mallit 0 – 12 tonnia. Tehokkaat ja ergonomiset Yanmar kaivuukoneet ovat olleet suosiossa ympäri maailmaa jo lukuisia vuosikymmeniä. Jatkuvasti kehittyvä ja innovatiivinen Yanmar julkaisee ensimmäisten joukossa uusia mallistoja ja lisälaitteita aina teknologian kehittyessä – uusimman tekniikan koneet ovat jokaiselle urakoitsijalle nappivalinta. Toimimme Edeco Tools:n jälleenmyyjänä. Valikoimastamme löydät pyöräalustaiset sekä tela-alustaiset kaivinkoneet (myös minikoossa!).

SV08 Yanmar kaivuukone

SV08 Yanmar

SV08 Yanmar on optimaalinen sisätilojen kaivuutöihin, putkenlaskuun sekä maanrakennukseen sen kompaktin kokonsa ansiosta. Ultrapieni takaosan kääntösäde antaa SV08 kaivinkoneelle vieläkin enemmän mahdollisuuksia toimintaan pienissä tiloissa. SV08 mahtuu oviaukoista ja standardin huonekorkeuden alle erittäin näppärästi!

B75W Yanmar

B75W Yanmar pyörälustainen kaivuukone on ideaalinen sekä kaupunkiin että erikoistuneeseen maanmuokkaukseen. B75W ei tarvitse paljon tilaa tai polttoaineitta, joten se on erittäin käytännöllinen toiminnassa. B75W kaivinkone on suunniteltu säästämään aikaa. Helppo ja nopea ohjattavuus. Tehokkaassa kaivinkoneessa on ergonominen kuljettajan hytti kaikilla työmaalla tarvittavilla lisäominaisuuksilla!

Kauttamme saatavilla myös paljon muita malleja

Wacker Neusonin ja Yanmarin laaja valikoima kaivukoneita on saatavissa kauttamme – kuljetusmahdollisuus ympäri Suomen. Pitkäikäiset ja luotettavat Yanmar sekä Wacker Neuson kaivukoneet ovat tuttu näky rakennustyömailla –  ja syystä! Kaivukoneita löytyy jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Autamme sopivan mallin valinnassa mielellämme. Liikkeessämme on myös mahdollisuus testiajoihin / lähempään tutustumiseen, sillä me myös ostamme ja vaihdamme käytettyjä kaivukoneita.