Hiekoittimet

Valikoimastamme löydät laadukkaat hiekoittimet, joilla hoituu työ kuin työ näppärästi vaativissakin olosuhteissa. 

Amados - monitoimikauha

Amados – kauhalla voit kuormata, aurata ja hiekoittaa. Markkinoiden tehokkain lumityökalu, Amados – kauha, auraa ja hiekoittaa samanaikaisesti. Tuotamme Amados kauhat itse. Amados kauhalla nopeutat työntekoa huomattavasti, säästät kustannuksista ja teet työnteosta turvallisempaa. Amados-kauha yhdistää kaksi normaalisti käytettävää lisälaitetta yhteen ja näin ollen toimii tehokkaammin ja aikaa säästäen. Amados-kauhan avulla koneesi kulkee vaativissakin olosuhteissa hiekkapinnalla ja tekee työskentelyn turvalliseksi. Kauhassa on 2 eri kokoista hiekkatilaa. Hiekoitustilan täyttö tapahtuu kasasta täyttämällä tai siilolla. Kauhojen perusleveyden alkaen 1,4 metriä – suurin 2,7 metriä. 

Hiekoittimet

Toimimme Arcon Pron, Starkin ja Snowstarin jälleenmyyjänä. Laadukkaat hiekoittimet lukuisiin eri konemerkkeihin. Arcon Pro on Kh-Koneiden oma tuotemerkki. Arcon Pron hiekoittimet ovat suunniteltu tehokkaiksi, helppokäyttöisiksi ja monipuolisiksi. Arcon Pro on kaikkea sitä, mitä ammattilainen tarvitsee. Snowstarin tuotteet ovat ammattilaitteita auraukseen, hiekoittamiseen, kaivamiseen sekä harjaukseen. Katso Snowstarin esite. Stark:n hiekoittimet täydentävät tuotevalikoimaamme ammattilaisten luottolaitteilla! Stark hiekoittimet ovat tehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Kaikki myymämme tuotteet ovat ammattilaitteita hiekoittamiseen eri olosuhteissa. Katso myös vaihtotuotteemme.

Meiltä saat myös liittimet, joilla voit yhdistää hiekoittimet lukuiseen eri konemerkkiin. Autamme valinnassa, soita tai laita viestiä.

Vedettävä hiekoitin

Stark vedettävä hiekoitin on optimaalinen valinta suurien alueiden hiekoitukseen. Iso hiekoitin sopii näppärästi myös pienempiin koneisiin. Sitä voidaan käyttää traktoreissa, kiinteitönhuoltokoneissa sekä pyöräkuormaajissa.

Vedettävä hiekoitin
Hiekoitinkauha

Hiekoituskauhat

Stark hiekoituskauha on optimaalinen tehokkaaseen piha- ja tiealueiden hiekoitukseen sekä pölynsidontasuolan levittämiseen. Voit käyttää kauhaa 2-25 tonnin traktoreissa, kiinteistönhoitokoneissa ja pyöräkuormaajissa. Snowstar hiekoituskauhoissa on erittäin vahva runko, johon on integroitu voimansiirtolaitteisto. Hiekoituskauhoihin on saatavilla myös lisälaitteina sekoitusakseli ja verkko, jotka voidaan asentaa myös jälkikäteen. Lisäksi hiekoituskauhassa on vaihdettava sovituslevy.

Arcon Pro

Arcon Pro heittävä hiekoitin on suosittu hiekoitin, joka soveltuu vaikeakulkuisiin paikkoihin, joihin ei tavallisilla hiekoittimilla pääse. Levitysleveys riippuu mallista ja sitä voi säätää 1 – 8 metrin välille. Erittäin tehokas hiekoitin ongelmallisiin paikkoihin! Arcon Pro:lta löytyy myös lukuisia eri hiekoituskauhoja jokaiseen tarpeeseen. Kysy lisää, niin katsotaan yhdessä teille sopivin malli!

Hiekoittimet

Kauttamme saatavilla myös muita malleja

Laaja valikoima hiekoittimia on saatavissa kauttamme – kuljetusmahdollisuus ympäri Suomen. Pitkäikäiset ja luotettavat hiekoittimet ovat luotettavia ja pitkäikäisiä ammattilaisen lisälaitteita. Autamme mielellämme sopivan mallin valinnassa. Meiltä saat myös liittimet lukuisiin eri koneisiin, joilla liität hiekoittimet kätevästi erilaisiin koneisiin.