Kauhat

Amados – kauhat ovat omaa tuotantoamme ja helpottavat kiinteistönhoitoa huomattavasti! Myymme myös muita kauhoja lukuisilta eri valmistajilta.

Amados - monitoimikauha

Amados – kauhalla voit kuormata, aurata ja hiekoittaa. Markkinoiden tehokkain lumityökalu, Amados – kauha, auraa ja hiekoittaa samanaikaisesti. Tuotamme Amados kauhat itse. Amados kauhalla nopeutat työntekoa huomattavasti, säästät kustannuksista ja teet työnteosta turvallisempaa. Amados-kauha yhdistää kaksi normaalisti käytettävää lisälaitetta yhteen ja näin ollen toimii tehokkaammin ja aikaa säästäen. Amados-kauhan avulla koneesi kulkee vaativissakin olosuhteissa hiekkapinnalla ja tekee työskentelyn turvalliseksi. Kauhassa on 2 eri kokoista hiekkatilaa. Hiekoitustilan täyttö tapahtuu kasasta täyttämällä tai siilolla. Kauhojen perusleveyden alkaen 1,4 metriä – suurin 2,7 metriä. 

Amados - kauhat

Aiemmin hiekoitukseen on tarvittu joko erikseen oma kone, tai kalliin kiinteistönhuoltokoneen perään kytkettävä hiekoitin. Amados – kauhan ideana on tarjota myös edullisemmille ja pienemmille koneille ratkaisu, jolla voidaan aurata ja hiekoittaa. Kiinteistönhuollossa on ollut pitkään ongelmana se, että pyöräkoneella aurataan ja jollain muulla koneella myöhemmin hiekoitetaan. Tämä sitoo jokaiseen työkohteeseen paitsi kaksi konetta, myös kaksi työntekijää. 

Kauhan ja hiekoituslaitteen yhdistäminen ratkaisee nämä ongelmat. Amados-kauhan avulla pärjäät vain yhdellä koneella. Lisäksi hiekoitushiekkaa voit kuljettaa suoraan mukanasi hiekoitussäiliössä – ei enää edestakaisin ajoa hiekkaa hakemaan!

Tuotteet Aurat
Tuotteet Amados kauha

Markkinoiden monipuolisin

Markkinoiden monipuolisin monitoimikauha – Amados-kauhassa yhdistyy kauha, siipilumikauha sekä hiekoitin. Kiinteistönhoitokoneisiin tarkoitettu laite poistaa erillisen hiekoittimen tarpeen koneen takapäähän. Kauhaa voi käyttää perinteiseen tapaan pelkkänä lumikauhana. Sivuille taittuvat siivet tekevät siitä siipilumikauhan. Lisäksi siihen on integroitu epäkeskolla toimiva hiekoitin. 

Hiekkatila täytetään kasasta hydraulisella väliseinällä – väliseinä alhaalla voidaan koko kauhan tilavuus hyödyntää hiekalle.

Kauttamme saatavilla myös paljon muita malleja

Amados Markkinointi Oy:stä löydät myös muut kauhat lukuisilta tuotemerkeiltä. Myymme uusia kauhoja, tuotamme niitä itse ja myös vuokraamme ja vaihdamme tarvittaessa! Olemme Kh-koneiden ja Edeco Tools:n jälleenmyyjä. Tuotavalikoimaamme kuuluu mm. kuokkakauhat, kaapelikauhat, luiskakauhat, maakauhat, lumikauhat, nivelaurat ja paljon muuta. Valikoimastamme löydät haluamasi kauhamallin nopealla toimituksella! Kysy lisää ja katso myös vaihtotuotteemme.