Palvelut

Palvelutarjontaamme kuuluu muun muassa rahoitus-, huolto-, kuljetus-, metallityö-, toimialaneuvonta- ja pesupalvelut.

Palvelumme

Amados Markkinointi Oy:stä kokonaisratkaisut eri tarpeisiin. Tarjoamme uusien, vaihdettavien ja vuokrattavien tuotteiden lisäksi eri palvelut, joiden kautta voimme taata asiakkaalle täyden tyytyväisyyden. Asiakkaat ovat toimintamme keskiössä. Palvelutarjontamme tarkoituksena on kehittää asiakaspalveluamme ja tarjoamaan toimivat ja kestävät kokonaisratkaisut asiakkaillemme. Haluamme tehdä liiketoiminnastasi helppoa – kauttamme voit tilata niin tuotteen kuin sen rahoituksen, kuljetuksen, huollon, säilytyksen ja pesunkinLisäksi pitkäaikainen yrittäjämme keskittyy liiketoimintakehitykseen ja tarjoaa konsultointipalvelujaan niin pienille kuin suurillekin yrityksille. 

Rahoitus

Kauttamme voit hakea rahoituksen niin uusiin kuin vanhoihinkin koneisiin. Edustamme useita suurimpia rahoitusyhtiöitä ja saat rahoituspäätöksen saman päivän aikana! Autamme sopivan rahoitusmallin löytämisessä.

Maksuaikaa saatavilla runsaasti – pienellä korolla. Yritysrahoitus helposti suoraan paikan päältä. Ei käsirahaa – vakuutena käy usein ostettava työkone. Kysy osamaksurahoitusta, niin työkoneen hankintakulut voidaan jakaa usealle kuukaudelle. Voit valitun rahoitusyhtiön ehdoista riippuen pyytää osamaksulle lyhennysvapaata, muutta maksusuunnitelmaasi tai esimerkiksi maksaa koko lainasumman pois etukäteen. Joustava rahoitus tuo turvaa ja auttaa jakamaan työkoneen kustannukset pidemmälle aikavälille. Osamaksurahoituksen lisäksi kauttamme on saatavilla myös suositut leasingrahoitukset.

Rahoitus Palvelut
Huolto Palvelut

Huolto

Ammattitaitoinen tiimimme huoltaa niin pienemmät kuin isommatkin koneet näppärästi suoraan toimitiloissamme. Taitava henkilökuntamme huoltaa koneet nopeasti, tehokkaasti ja ilman ylimääräisiä kuluja. Laskutuksemme on selkeää – laskutamme selkeästi huoltoon käytetyistä työtunneista sekä koneeseen vaihdettavista osista. Työkoneen vuosihuollot / tarkistushuollot hoituvat kätevästi kauttamme esimerkiksi puolivuosittain. Huollon yhteydessä tarjoamme myös koneen pesupalveluja. Ajallaan suoritetut huollot pidentävät koneen käyttöikää, takaavat työnteon turvallisuuden ja tekee työskentelystä tehokkaampaa.

Kuljetuspalvelumme auttavat myös hajonneen työkoneen kuljetuksessa tai, jos konetta ei ole muuten mahdollista kuljettaa esimerkiksi kiireen vuoksi. Noudamme ja kuljetamme koneen suoraan huoltohallillemme ja takaisin tarvittaessa!

Kuljetus

Oma kuljetustiimimme ja -kalustomme takaa turvallisen ja nopean kuljetuksen tuotteillemme ympäri Suomea. Sovimme kuljetuspäivän asiakkaan kanssa oston yhteydessä – nopea, tehokas ja edullinen kuljetus niin uusille kuin vanhemmillekin koneille. Säästä kuljetuskustannuksissa ja tilaa kuljetus suoraan Amadokselta – voit keskittää oman aikasi tärkeään työntekoon!

Kuljetuspalvelumme koskee myös huoltoon tulevia ja lähteviä koneita. Noudamme ja kuljetamme takaisin huollettavat koneet tarpeen vaatiessa. Hajonnutta työkonetta on usein vaikeaa ja turvatonta siirtää ilman asianmukaista nosturia ja kuljetusalustaa. Amados kuljetus takaa turvallisen ja tehokkaan kuljetuksen myös huoltoon tuleville koneille.

Kuljetus Palvelut
Konemyynti ja vuokrakoneet

Metallityöt

Kehitämme omaa tuotantoamme jatkuvasti, jonka mahdollistaa metallityön ammattilaisemme! Hitsaus- ja muut metallityöt hoituvat näppärästi ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme, joka myös kehittää ja innovoi omia tuotteitamme. Omavalmisteinen Amados-kauhamme on metallipajallamme tuotettu, hiottu ja maalattu lopulliseen muotoonsa – huolehdimme myös asiakkaidemme laitteista samalla määrätietoisuudella ja tehokkuudella. 

Korjaamme ja uudistamme muun muassa kauhoja ja muita lisälaitteita, jotta voimme taata niille pidemmän käyttöiän ja ammattimaisen – brändisi mukaisen ulkonäön. 

Metallityöpajamme sijaitsee Rantakylän toimipisteellämme osoitteessa Teletie 1, 50600 Mikkeli.

Toimialaneuvonta

Pitkäaikainen yrittäjä, Jari Ikonen, tarjoaa yrityksille myös konsulttipalveluja / toimialaneuvontaa. Jari Ikosen pitkä tausta yrittäjänä sekä konekaupassa on antanut syvän kokemuksen ja asiantuntemuksen niin maatalous- kuin rakennusalanyrittämiseenkin.

Jari Ikonen tarjoaa räätälöityjä toimialaneuvontapalveluja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarvitsetko kenties uutta puhtia liiketoimintaan? Etkö tiedä, mitä lähtisit kehittämään seuraavaksi? Tarvitsetko sparrausta ja tukea yrittäjältä toiselle? Yrittäjämme tarjoaa kaikkea tätä ja paljon muuta.

Toimialaneuvonta voidaan yhdistää myös rahoituspalvelujen tai koneen oston yhteyteen.  

Pesupalvelut Amados

Pesupalvelut

Hyvin huollettu ja puhdistettu kone on pitkäikäinen, kestävä ja hyvännäköinen. Brändin kannalta olennainen, mutta helposti unohdettavissa oleva asia – työkoneiden hyvä kunto, asianmukaiset teippaukset ja turvallisuus ovat erityisen silmäänpainuvia tekijöitä rakennustyömailla. Yhdistä pesupalvelut huollon yhteyteen, niin sinulla on aina hyvin hoidettu kone valmiina työmaalle!

Puhdistamme myös pienempiä koneita sekä lisälaitteita. Pesujen yhteydessä voimme tarkistaa teippaukset ja varaosien kunnon. Lisäksi ruostetahrat / rapistunut maali on korjattavissa helposti pesun yhteydessä. 

Pesuhallimme sijaitsee toimipisteellämme Ketunniementie 14, 50130 Mikkeli.
Piipahda käymään, laita viestiä tai soita!