Palvelut

Rahoitus-, huolto-, kuljetus-, metallityö-, ja pesupalvelut, nämä kaikki saat meiltä.

Palvelumme

Amados Markkinoinnista saat uusien, vaihdettavien ja vuokrattavien koneiden ja laitteiden lisäksi monipuoliset palvelut.

 Haluamme tehdä liiketoiminnastasi helppoa – kauttamme voit tilata niin koneen ja laitteen, kuin sen rahoituksen, kuljetuksen, huollon, fiksauksen, säilytyksen ja pesunkin

Rahoitus

Haemme yrityksellesi leasing- tai osamaksurahoituksen niin uusiin, kuin käytettyihin koneisiin. Edustamme useita suurimpia rahoitusyhtiöitä ja voit saada rahoituspäätöksen jopa saman päivän aikana! 

Joustava rahoitus tuo turvaa ja auttaa jakamaan työkoneen tai -laitteen  kustannukset pidemmälle aikavälille. 

 

Rahoitus Palvelut
Huolto Palvelut

Huolto

Meiltä saat huollot niin pienille, kuin isommillekin koneille ja laitteille omassa hallissamme. Säännölliset ja ajallaan suoritetut huollot pidentävät koneen käyttöikää, takaavat työnteon turvallisuuden ja lisäävät kustannustehokkuutta. Huollon yhteydessä tarjoamme myös koneen pesupalveluja. 

Vuokraamme huolto- ja pesuhallia tunti-/päivävuokralla myös muille.

Kuljetamme koneen suoraan huoltohallillemme ja takaisin tarvittaessa!

 

Kuljetus

Meiltä saat koneellesi tai laitteellesi kuljetuksen sopimuksen mukaan, kysy lisää.

Kuljetus Palvelut
Konemyynti ja vuokrakoneet

Metallityöt

Hitsaus- ja muut metallityöt, kuten työlaitteiden sovitteiden vaihdot, hoituvat omassa pajassamme Rantakylän toimipisteellämme osoitteessa Teletie 1.  

Korjaamme ja uudistamme muun muassa kauhoja ja muita lisälaitteita. Halutessasi maalaamme myös koneet/laitteet yrityksesi värien mukaan.

Toimialaneuvonta

Pitkäaikainen yrittäjämme, Jari Ikonen, tarjoaa yrityksille myös konsulttipalveluja / toimialaneuvontaa. Hänen taustansa yrittäjänä, sekä konekaupassa on antanut pitkän kokemuksen ja asiantuntemuksen eri aloilta ja yrittäjyydestä.

Ole yhteydessä, jutellaan lisää!

Pesupalvelut Amados

Pesupalvelut

Hyvin huollettu ja puhdistettu kone on pitkäikäinen, kestävä ja hyvännäköinen. Yhdistä pesupalvelut huollon yhteyteen, niin sinulla on aina hyvin hoidettu kone valmiina työmaalle!

Puhdistamme myös pienempiä koneita sekä lisälaitteita. 

Vuokraamme pesuhallia myös tunti-/päivävuokralla omaan käyttöösi.

Pesuhallimme sijaitsee Rantakylän toimipisteellämme osoitteessa Teletie 1, Mikkeli.

Kysy lisää!