Harjat

Valikoimastamme löydät laadukkaat avoharjat, keräävät harjat ja kauhaharjat jokaiseen tarpeeseen. Harjalaitteita on aika-ajoittain myös vuokralla.

Arcon Pro, Stark ja Snowstar

Toimimme Arcon Pro, Stark ja Snowstar jälleenmyyjänä. Arcon Pro on Kh-Koneiden oma tuotemerkki. Arcon Pron harjalaitteet ovat suunniteltu tehokkaiksi, helppokäyttöisiksi ja monipuolisiksi. Arcon Pro on kaikkea sitä, mitä ammattilainen tarvitsee. Snowstarin tuotteet ovat ammattilaitteita auraukseen, hiekoittamiseen, kaivamiseen sekä harjaukseen. Katso Snowstarin esite. Stark:n harjalaitteet täydentävät tuotevalikoimaamme ammattilaisten luottolaitteilla! Stark harjalaitteet ovat tehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Harjalaitteita on meillä usein myös vuokralla ja vaihdossa.

Puomiharjat

Puomiharjaa voidaan käyttää kaivinkoneissa, yhdistelmäkaivureissa tai muissa koneissa, joissa on puomi. Harjalla päästään vaikeisiinkin kohteisiin, kuten aitojen taakse ja rautateille. 

argon-pro-kauhaharja

Kauhaharjat

Kauhaharjat ovat optimaalisia katujen ja pihojen puhdistukseen. Lisäksi kauhaharjat sopivat loistavasti teollisuusalueille, satamiin ja lajittelukeskuksiin eli alueille, joilla harjalaitteen tulee toimia tehokkaasti ja pitkäikäisesti. Kauhaharjaa voidaan käyttää traktoreissa, kiinteistönhoitokoneissa sekä pyöräkuormaajissa.

Avoharjat

Avoharjoilla  voit puhdistaa niin pienet kuin suuretkin alueet helposti ja tehokkaasti. Avoharjaa voit käyttää sekä kesällä että talvella. Käytä avoharjaa traktorissa, kiinteistöhoitokoneessa tai pyöräkuormaajassa, kun haet tehokkuutta harjaukseen!

Keräävä harja

Keräävät harjat

Keräävät harjat ovat erittäin tehokkaita, ympäristöystävällisiä ja aikaa säästäviä harjalaitteita. Puhdista tiet, kadut ja pihat nopeasti keräävällä harjalla.