Pientuotteet

Valikoimaamme kuuluu iskuvasarat, piikkaus- ja poravasarat, pumput, lämmittimet, betonityökalut sekä pesurit. 

Iskuvasarat

Pientuotteet -valikoimamme Epiroc iskuvasarat ovat suosittuja kaivinkoneiden lisälaitteita. Epiroc – iskuvasarat ovat hydraulisia lisälaitteita kaivureihin. Iskuvasaran hyvä hinta-laatusuhde yhdessä luotettavuuden kanssa tekee laitteesta pitkäaikaisen apuvälineen rakennustyömaalle. Katso lisää valmistajan sivuilta.

Epiroc iskuvasarat

Valikoimastamme löydät Epiroc iskuvasarat EC40, EC50, EC60, EC70, EC80, EC90 ja EC100, jotka käyvät erikokoisiin ja eripainoisiin kaivureihin. Tee työnteosta helppoa hydraulisella iskuvasaralla. Epiroc iskuvasarat soveltuvat kaivureihin, joiden paino on 1000 – 19 000 kg. Autamme sopivan iskuvasaran löytämisessä mielellämme. 

Betonityökalut - hiertimet ja tärypalkit

Valikoimaamme kuuluu Wacker Neusonin perässäkäveltävät ja päältä ajettavat hiertimet sekä tärypalkit. Perässä käveltäviin hiertimiin lukeutuu sekä sähkökäyttöiset että bensiinikäyttöiset hiertimet. Perässä käveltävät hiertimet sopivat loistavasti pienemmille ja vaikeakulkuisille rakennustyömaille. Sähkökäyttöiset hiertimet soveltuvat hyvinkin ahtaisiin ja suljettuihin tiloihin, sillä ne ovat kompaktin kokoisia ja hyvin hiljaisia, joten säästyt meluhaitoilta ja haitallisilta pakokaasuilta. Bensiinikäyttöiset hiertimet ovat taas täydellisiä betonin viimeistelyyn reunaosia pitkin, pylväiden ympärillä tai pienillä pinnoilla. Wacker Neusonin  Bensiinikäyttöinen lastulaite CT 24 on täydellinen betonin viimeistelyyn reunaosien pitkin, pylväiden ympärillä ja pienille pinnoille. Wacker Neusonin pienet hiertimet vakuuttavat ergonomisella muotoilullaan: taittuva keskinaula helpottaa kuljetusta ja ohjauskahva vähentää tärinää, mikä tekee työskentelystä mukavampaa. Päältä ajettavat hiertimet soveltuvatkin siis parhaiten isoille työmaille ja laajoille alueille. Erittäin helppokäyttöiset ja ergonomiset hiertimet nopeuttavat työntekoa, ovat tehokkaita ja tekevät tasaista, hyvää jälkeä. Katso esite betonityökaluvalikoimastamme.

Perässäkäveltävät hiertimet

Sähkökäyttöisiä hiertimiä on saatavilla kahdessa eri koossa. Ympäristöystävälliset ja ergonomiset hiertimet soveltuvat tehokkaaseen työhön pieniin tiloihin. Bensiinikäyttöisiä hiertimiä on 11 eri mallia kolmella eri hiertimen halkaisijakoolla. Perässäajettavilla hiertimillä voit esitasoittaa, jälkitasoittaa ja kiillottaa samanaikaisesti – säästä aikaa ja kustannuksia. Perässäkäveltävät hiertimet ovat tasapainotettu minimiteholle ja niissä on vaihtuva kierroslukualue – alemmat kierrosluvut tasoittamiseen ja korkeammat kiillottamiseen. Ergonominen kahva ei tärise, joten sitä on mukava käyttää. Perässäkäveltävissä hiertimissä on myös hätäsammutus, sinun tarvitsee vain vapauttaa kahva!

Päältäajettavat hiertimet

Päältäajettavat hiertimet soveltuvat suurille betonialueille. Tehokkaat hiertimet säästävät aikaa – voit esitasoittaa, jälkitasoittaa ja kiillottaa samanaikaisesti! Ergonominen kuljettajan tuoli ja helppo ohjausjärjestelmä. Päältäajettavia hiertimiä löytyy 3 eri mallia kahdella halkaisijan koolla. Istuin on säädettävissä. Optimaalinen hallinta tehopainonsa ansiosta. Vaihtuva kierroslukualue – alemmat kierrosluvut tasoittamiseen ja korkeammat kiillottamiseen.

Päältäajettavat hiertimet- Pientuotteet
Pientuotteet - tärypalkit

Tärypalkit

Betonilattioiden työstäminen on erittäin helppoa Wacker Neusonin P35A tärypalkilla. Tärypalkilla voit levittää, tasoittaa ja tiivistää! Äärimmäisen kätevä ja helppokäyttöinen tärypalkki on tehokas ja tuloksekas betonityökalu. Kantokahvan avulla tärypalkki on helposti siirrettävissä ja nostettavissa betonille. Erinomaiset tulokset kaikilla betonityypeillä säädettävän keskipakovoiman ansiosta. Kapseloitu eksentrinen kotelo suojaa tärypalkkia betonilta ja roiskeilta!

Pientuotteet - Murtovasarat

Wacker Neuson murtovasarat ammattikättöön Amados Markkinointi Oy:stä. Bensiinikäyttöiset murtovasarat soveltuvat vaativiin työolosuhteisiin. Ympäristöystävälliset ja tehokkaat murtovasarat ovat tehokkaita laitteita pienille ja suurille työmaille.  Murtovasarat ovat kevyitä ja helppo kuljettaa. Monikäyttöiset ja ketterät vasarat sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Bensiinikäyttöiset murtovasarat ovat myös erittäin helppo tankata – voit lisätä bensaa vasaraan helposti, kun asetat vasaran vaakatasoon. Katso esite.

Murtovasarat

Optimaalisesti moottorille räätälöity korkea yhden iskun iskuenergia. Täysi jousikiinnitys mahdollistaa toiminnan lähellä vartaloa. Taloudellinen ja vähäpäästöinen Wacker Neuson – moottori: oma suunnittelu ja kehitys! Ensiluokkainen moottorinjäähdytin – miellyttävä työskennellä. Minimoitu käsipidikkeen tärinä. Työkalupidikkeet integroituna!

Pientuotteet - Murtovasarat

Pientuotteet - Pumput

Wacker Neuson PT2 ja PT3 mallin polttoainekäyttöiset pumput soveltuvat tehokkaaseen päivittäiseen työhön rakennustyömaalle. Jätevesipumput ovat erittäin hyödyllisiä millä tahansa rakennustyömaalla. Korkean suorituskyvyn pumput pystyvät käsittelemään kiinteitä aineista, joiden koko on enintään 25-38mm. Poista vesi nopeasti ja tehokkaasti Wacker Neusonin pumpulla. Sähkökäyttöiset pumput ovat kompaktin kokoisia ja hiljaisia työvälineitä vaativiin olosuhteisiin. Sähkökäyttöiset pumput tuottavat erinomaisen suorituskyvyn suurella volyymilla. Ne ovatkin siis ihanteellisia nopeaan ja luotettavaan vedenpoistoon työmaalla. Kestävä ja helppokäyttöinen PS-sarja sisältää erittäin kevyet alumiini ja automaattiset mallit.

Polttoainekäyttöiset pumput

Vankat ja kestävät polttoainekäyttöiset pumput sopivat erinomaisesti monenlaisiin tarkoituksiin vaativillekin työmaille. Erittäin suuri pumppausmäärä ja nopea vedenpoisto. Matalan öljytason sammutus – sammuu automaattisesti, jos öljytaso pääsee tippumaan alhaiseksi. Automaattinen sammutus estää koneen vaurioitumisen ja muistuttaa öljyn täytöstä. Helppokäyttöinen ja helposti huollettavissa. Suuret ja helposti saavutettavat täyttö- ja tyhjennystulpat takaavat vuosien ongelmattoman toiminnan.

Sähkökäyttöiset pumput

Sähkökäyttöisiä pumppuja on turvallinen käyttää myös kuivana – ei sulamista. Sisäänrakennettu lämpösuojakytkin estää moottorin vaurioita, jos esimerkiksi siipipyörä tukkeutuu. Sähkökäyttöiset pumput ovat erittäin kulutusta kestäviä. Sisäinen mekaaninen pii kovametallitiiviste kulkee öljyhauteessa. Saatavilla joko varmistustulpan tai moottorisuojatulpan kanssa. Automatisoidut tai sivulta purkautuvat sähkökäyttöiset pumput.

Pientuotteet - Lämmittimet

Wacker Neusonin öljy- ja öljy-hormilämmittimet ovat saatavilla kauttamme lukuisiin eri käyttötarkoituksiin. Autamme mielellämme sopivan lämmittimen valinnassa. Kaikissa laitteissa on toimivat turvallisuuslaitteet, kuten liekinvalvonta tai lämpötilarajoitin. Korkealaatuiset osat ja rakenteen hiotut yksityiskodat takaavat pitkän käyttöiän. Lämmittimellä huolehdit, että työolosuhteet ovat myös pakkasella mukavat. Öljylämmittimet lämmittävät nopeasti ja tehokkaasti suurenkin tilan.

Pientuotteet - öljylämmittimet

Öljylämmittimet

Wacker Neuson öljylämmittimien korkealaatuiset osat takaavat pitkän käyttöiän. Jaloteräksinen polttokammio sekä tiivistetty ja jämäkkä kytkentäkotelo. Kaksoiskuorirakenne optimoi äänenvaimennuksen ja eristysominaisuudet. Liekinvalvonta ja integroitu turvalämpötilarajoitin tuovat selkeää turvallisuutta käyttäjälleen. Kuljetussilmukat helpottavat purkamista ja lastausta.

Öljy-hormilämmittimet

Öljy-hormilämmittimet lämmittävät ilman paloEpäsuorat lämmittimet ovat kiinteitä lähteitä terveelle lämmölle ilman saasteita ja kosteutta. Öljy-hormilämmittimiä on saatavilla eri suorituskykyluokissa – autamme sopivan lämmittimet valinnassa! Joustavat, liikutettavat ja kestävät lämmittimet soveltuvat erilaisille rakennustyömaille sekä asuinkäyttöön. Öljy-hormilämmittimet ovat helposti siirreltävissä ja asennettavissa – erinomainen käyttäjäystävällisyys. Lämmitysletkut vievät lämpöä helposti sinne, missä sitä tarvitaankin.

Kauttamme saatavilla myös muita tuotteita

Toimimme lukuisten maahantuojien jälleenmyyjänä, jonka ansiosta kauttamme on saatavissa laaja valikoima erilaisia pientuotteita. Lähetä meille viestiä, soita tai piipahda käymään niin katsotaan teille sopivin ratkaisu. Meiltä saat myös liittimet lukuisiin eri koneisiin, joilla liität lisälaitteet kätevästi erilaisiin koneisiin.