Dumpperit

Wacker Neuson ja Yanmar dumpperit – Edeco Tools:n ja Kh-koneiden jälleenmyynti!

Wacker Neuson - pyöräalusta

Pyöräalustaiset dumpperit tarjoavat tehokasta suorituskykyä ja sopivat hyvin vaativaan tarpeeseen. Pyöräalustaisia dumppereita nähdään usein suurilla työmailla, joissa ajokilometrejä kertyy huomattava määrä. Lue lisää ja kurkkaa meiltä saatavilla olevat mallit Wacker Neusonin esitteestä.

Dumpperit
Dumpperit

Wacker Neuson - teladumpperit

Wacker Neuson teladumpperit ovat pienikokoisia ja suunniteltu toimimaan tehokkaasti pienissä ja ahtaissa tiloissa. Tela-alustaiset dumpperit liikkuvat ketterästi vaativalla työmaalla, jonka vuosi ne sopivat laajasti moneen eri käyttötarkoitukseen! Lue lisää ja kurkkaa meiltä saatavilla olevat mallit Wacker Neusonin esitteestä.

Yanmar - CO8 Power

Vahva CO8 Power kykenee kiipeämään jopa portaita ja toimimaan vaikeissa olosuhteissa myös lumessa. CO8 on suunniteltu monenlaisten materiaalien kuten rakennusmateriaalien, maaperän, kiviaineksen, turpeen ym. kuljettamiseen. Erinomainen ohjattavuus. Hydrauliikkajärjestelmä takaa suuren tehon ja korkean moottorin nopeuden kaikkiin olosuhteisiin. Erinomainen ohjattavuus ja suurin teho ja moottorin nopeus kaikissa olosuhteissa hydrauliikkajärjestelmän ansiosta.

CO8 Power
CO8 Hitip

Yanmar - CO8 Hi Tip

Hi Tip tarjoaa perusmallille korkeamman dumppauskorkeuden. CO8 on suunniteltu monenlaisten materiaalien kuten rakennusmateriaalien, maaperän, kiviaineksen, turpeen ym. kuljettamiseen. Erinomainen ohjattavuus. Hydrauliikkajärjestelmä takaa suuren tehon ja korkean moottorin nopeuden kaikkiin olosuhteisiin. Erinomainen ohjattavuus ja suurin teho ja moottorin nopeus kaikissa olosuhteissa hydrauliikkajärjestelmän ansiosta. Dumppauskorkeus, jonka avulla voit kallistaa kuorman useimpiin lavatyyppeihin: 1440 mm.

Yanmar - C12R-B

C12R-B dumpperi on tehokas peli kaikentyyppisiin olosuhteisiin. Vankka rakenne ja helppo ohjattavuus. Turvajärjestelmä tyhjennysvivussa, turvapalkki ja turvavyö. Dumppaus eteen sekä molemmille sivuille – säästä aikaa! Ergonominen ohjaustila, kaksi nopeusvaihdetta eri maastoille.

Yanmar - C3OR-3

Kompaktin kokoinen C3OR-3 on täydellinen kumppani tehokkaaseen työhön kapealle työmaalle. Yhden puolen tyhjennys, 3-suuntainen avausastia, jolla on suuri kapasiteetti: 1,24m3. Päivitetty ajohytti kääntyvällä istuimella. Tehokas Yanmarin 4-sylinterinen moottori jäähdytetyllä EGR:llä ja DPF:llä.  Muuttuvanopeuksinen 2-pumppu, 2-moottorinen hydrostaattinen järjestelmä (HST): optimoitu ohjattavuus ja helppo hallinta.

Yanmar - C3OR-3TV

Pienikokoinen C3OR-3TV on täydellinen kumppani tehokkaaseen työhön työmaalle. Suuren kapasiteetin kääntyvä astia: 1,50m3. Päivitetty ajohytti kääntyvällä istuimella. Tehokas 4-sylinterinen Yanmar moottori jäähdytetyllä EGR:llä ja DPF:llä. Muuttuvanopeuksinen 2-pumppu, 2-moottorinen hydrostaattinen järjestelmä (HST): optimoitu ohjattavuus ja helppo hallinta.

C3OR-3TV