Dumpperit

Wacker Neuson ja Yanmar dumpperit – Edeco Tools:n ja Kh-koneiden jälleenmyynti!

Laadukkaat dumpperit ammattilaisille – työmaat hoituvat näppärästi tehokkaiden ja hyvin varusteltujen dumpperien avulla. 

Edeco Tools:n ja Kh-koneiden jälleenmyynti!

Dumpperit joka tarpeeseen

Pyöräalustaiset dumpperit tarjoavat tehokasta suorituskykyä ja sopivat hyvin vaativaan tarpeeseen. Pyöräalustaisia dumppereita nähdään usein suurilla työmailla, joissa ajokilometrejä kertyy huomattava määrä. Lue lisää ja kurkkaa meiltä saatavilla olevat mallit Wacker Neusonin esitteestä.

Dumpperit
Dumpperit

Näppärä ahtaissa tiloissa

Wacker Neuson teladumpperit ovat pienikokoisia ja suunniteltu toimimaan tehokkaasti pienissä ja ahtaissa tiloissa. Tela-alustaiset dumpperit liikkuvat ketterästi vaativalla työmaalla, jonka vuosi ne sopivat laajasti moneen eri käyttötarkoitukseen! Lue lisää ja kurkkaa meiltä saatavilla olevat mallit Wacker Neusonin esitteestä.

Jo yli 100 vuotta toiminut Yanmar  tuottaa laadukkaita ja ammattimaisia työkoneita erilaisille rakennustyömaille ja maanrakennukseen. Yanmar keskittyy kestävään kehitykseen ja tuottaa jatkuvasti uusia innovaatioita uuden teknologian avulla. Yanmar pyrkii ylittämään asiakkaidensa odotukset ja vastaamaan heidän tarpeisiinsa tarjoamalla elinikäisen arvon korkealaatuisille kokonaisratkaisuille. Amados Markkinointi Oy:n tuotevalikoimaan on valikoitu Yanmarin tehokkaat tuotteet.

CO8 Power

Vahva CO8 Power kykenee kiipeämään jopa portaita ja toimimaan vaikeissa olosuhteissa myös lumessa. CO8 on suunniteltu monenlaisten materiaalien kuten rakennusmateriaalien, maaperän, kiviaineksen, turpeen ym. kuljettamiseen. Erinomainen ohjattavuus. Hydrauliikkajärjestelmä takaa suuren tehon ja korkean moottorin nopeuden kaikkiin olosuhteisiin. Erinomainen ohjattavuus ja suurin teho ja moottorin nopeus kaikissa olosuhteissa hydrauliikkajärjestelmän ansiosta.

CO8 Power
CO8 Hitip

CO8 Hi Tip

Hi Tip tarjoaa perusmallille korkeamman dumppauskorkeuden. CO8 on suunniteltu monenlaisten materiaalien kuten rakennusmateriaalien, maaperän, kiviaineksen, turpeen ym. kuljettamiseen. Erinomainen ohjattavuus. Hydrauliikkajärjestelmä takaa suuren tehon ja korkean moottorin nopeuden kaikkiin olosuhteisiin. Erinomainen ohjattavuus ja suurin teho ja moottorin nopeus kaikissa olosuhteissa hydrauliikkajärjestelmän ansiosta. Dumppauskorkeus, jonka avulla voit kallistaa kuorman useimpiin lavatyyppeihin: 1440 mm.

C12R-B

C12R-B dumpperi on tehokas peli kaikentyyppisiin olosuhteisiin. Vankka rakenne ja helppo ohjattavuus. Turvajärjestelmä tyhjennysvivussa, turvapalkki ja turvavyö. Dumppaus eteen sekä molemmille sivuille – säästä aikaa! Ergonominen ohjaustila, kaksi nopeusvaihdetta eri maastoille.

C3OR-3

Kompaktin kokoinen C3OR-3 on täydellinen kumppani tehokkaaseen työhön kapealle työmaalle. Yhden puolen tyhjennys, 3-suuntainen avausastia, jolla on suuri kapasiteetti: 1,24m3. Päivitetty ajohytti kääntyvällä istuimella. Tehokas Yanmarin 4-sylinterinen moottori jäähdytetyllä EGR:llä ja DPF:llä.  Muuttuvanopeuksinen 2-pumppu, 2-moottorinen hydrostaattinen järjestelmä (HST): optimoitu ohjattavuus ja helppo hallinta.

C3OR-3TV

Pienikokoinen C3OR-3TV on täydellinen kumppani tehokkaaseen työhön työmaalle. Suuren kapasiteetin kääntyvä astia: 1,50m3. Päivitetty ajohytti kääntyvällä istuimella. Tehokas 4-sylinterinen Yanmar moottori jäähdytetyllä EGR:llä ja DPF:llä. Muuttuvanopeuksinen 2-pumppu, 2-moottorinen hydrostaattinen järjestelmä (HST): optimoitu ohjattavuus ja helppo hallinta.

C3OR-3TV

Dumpperit - kauttamme saatavilla myös muita malleja

Wacker Neusonin ja Yanmarin laaja valikoima dumppereita on saatavissa kauttamme – kuljetusmahdollisuus ympäri Suomen. Pitkäikäiset ja luotettavat Wacker Neuson ja Yanmar dumpperit ovat luotettavia ja pitkäikäisiä ammattilaisen työkoneita. Autamme mielellämme sopivan mallin valinnassa. Katso myös muut tuotteemme.

Tervetuloa tutustumaan.

Kysy lisää!