Aurat

Valikoimastamme löydät u-aurat, levenevät aurat, nivelaurat ja alueaurat. Toimimme Arcon Pron, Starkin ja Snowstarin jälleenmyyjänä.

Arcon Pro, Stark ja Snowstar aurat

Arcon Pro on Kh-Koneiden oma tuotemerkki, jonka harjalaitteet ovat suunniteltu tehokkaiksi, helppokäyttöisiksi ja monipuolisiksi. Arcon Pro on kaikkea sitä, mitä ammattilainen tarvitsee. 

Stark -tuotteet ovat laadukkaita, ja kestäviä työlaitteita. Stark on toiminut jo yli 40 vuotta, minkä aikana se on noussut yhdeksi tunnetuimmaksi kotimaiseksi alan toimijaksi.

Snowstar –ammattilaitteet auraukseen, hiekoittamiseen, kaivamiseen sekä harjaukseen.

Katso Snowstarin esite. Katso myös vaihtotuotteemme.

Alueaurat

Alueaura on monikäyttöinen yleisaura, jolla pidät kadut ja tiet siistinä. 

Alueauraan sovitteet on myös helppo vaihtaa, joten voit hyödyntää sitä monessa eri koneessa!

Aurat Stark

Nivelaurat

Monikäyttöistä nivelauraa voit käyttää monessa eri koneessa ja aurata hyvin vaativissa, runsaslumisissa olosuhteissa. Paineenrajoitusventtiili suojaa peruskonetta sekä auraa törmäyksien aiheuttamilta kolhuilta. Starkin sovitteilla liität nivelauran erilaisiin koneisiin vaivattomasti. Snowstar nivelaurat soveltuvat ensisijaisesti pihojen ja jalkakäytävien lumenpuhdistukseen. Työntölaitteissa on kellunta kelluntatapeilla, joissa on rasvattavat holkit. Lisäksi nivelauroissa on jousitus terissä ja vaihdettava sovitelevy.

U-Aurat

U-aurat soveltuvat ensisijaisesti pihojen ja jalkakäytävien lumenpuhdistukseen. U-auralla on helppo siirtää lumimassoja. Starkin u-aurat ovat patentoidun teknologiansa ansiosta markkinoiden tehokkaimpia sekä monipuolisimpia auroja. U-auralla voit kerätä lunta peruuttamalla ja siirrät lumen tehokkaasti. Kahden hydraulisylinterin Smooth Motion – sivusiipien kääntöjärjestelmän ansiosta saavutat tarkan ja laajan liikeradan.

zoom

Arcon Pro Zoom-aura

Arcon Pron Zoom-aura on ammattilaisen valinta. Kh-Koneiden oma tuotemerkki on kehitetty vastaamaan auraajan tarpeisiin. Zoom-auran työleveydet alkavat 1300 mm:stä.