Pyöräkuormaajat

Wacker Neuson, Yanmar ja Kramer pyöräkuormaajat – olemme Edeco Tools:n ja Kh-Koneiden jälleenmyyjä!

Kramer pyöräkuormaajat

Amados Markkinointi Oy:stä Wacker Neusonin, Yanmarin ja Kramerin laadukkaat pyöräkuormaajat ammattikäyttöön. Laajasta valikoimastamme löydät sopivat pyöräkuormaajan moneen eri käyttötarkoitukseen. Kysy lisää, autamme mielellämme sopivan pyöräkuormaajan valinnassa. Toimimme Edeco Tools:n ja Kh-koneiden jälleenmyyjänä. Katso alta esimerkkituotteet. Vieraile Kramerin verkkosivuilla.

Kramer 5035

Tehokas ja erittäin käyttäjäystävällinen Kramer on jokaiselle urakoitsijalle nappivalinta. Kramer 5035 ominaisuuksia:

Yanmar – dieselmoottori
Yksiosainen runko
Nelipyöräohjaus
Hydrostaattinen ajo
Hydraulinen kauhan pikalukitus
Matala painopiste
Tilava ohjaamo

Kramer 5075

Tehokas ja erittäin käyttäjäystävällinen Kramer on jokaiselle urakoitsijalle nappivalinta. Kramer 5075 ominaisuuksia:

Kohler 55Kw diesel-moottori
Nelipyöräohjaus
Hydraulinen kauhan pikalukitus
Suuri ohjaamo hyvällä näkyvyydellä
Automaattinen vakausjärjestelmä

Kramer 5065T

Tehokas ja erittäin käyttäjäystävällinen Kramer on jokaiselle urakoitsijalle nappivalinta. Kramer 5065T ominaisuuksia:

Nelipyöräohjaus
Yksiosainen runko
Hydraulinen kauhan pikalukitus
Iso ohjaamo ja 360-asteen näkyvyys
Matalat käyttökustannukset

Kramer 5065T

Kramer 8085

Tehokas ja erittäin käyttäjäystävällinen Kramer on jokaiselle urakoitsijalle nappivalinta. Kramer 8085 ominaisuuksia:

Deutz TDC 2.9 Diesel-moottori
3 ohjaustoimintoa
Hydraulinen kauhan pikalukitus
Helposti huollettavissa
Iso ja hyvin varusteltu ohjaamo
Hyvä lisävarustevalikoima
Automaattinen vakautusjärjestelmä
Hyvä ohjaamon näkyvyys

Kramer 8155

Tehokas ja erittäin käyttäjäystävällinen Kramer on jokaiselle urakoitsijalle nappivalinta. Kramer 8155 ominaisuuksia:

Kuormantunteva hydrauliikkajärjestelmä
EcospeedPro -voimansiirto
Deutz diesel-moottori

Kramer 8155

Wacker Neuson pyöräkuormaajat

Amados Markkinointi Oy:stä Wacker Neusonin, Yanmarin ja Kramerin laadukkaat pyöräkuormaajat ammattikäyttöön. Laajasta valikoimastamme löydät sopivat pyöräkuormaajan moneen eri käyttötarkoitukseen. Kysy lisää, autamme mielellämme sopivan pyöräkuormaajan valinnassa. Toimimme Edeco Tools:n ja Kh-koneiden jälleenmyyjänä. Katso alta esimerkkituotteet. Vieraile Wacker Neusonin verkkosivuilla.

WL20 pyöräkuormaaja

Wacker Neuson pyöräkuormaaja WL20 on valmis työskentelemään missä tahansa – kapeimmillakin kaistoilla. Pyöräkuormaaja tarjoaa ensiluokkaisia työn tuloksia, jopa vaikeissakin työolosuhteissa. Korkean työskentelymukavuuden ja erinomaisten turvallisuusstandardien lisäksi pyöräkuormaaja WL20 tarjoaa äärimmäisen ohjattavuuden, nopeuden, säästää tilaa ja on helppo kuljettaa työmaalta toiselle.

Pyöräkuormaaja WL20
Pyöräkuormaaja WL28

WL28 pyöräkuormaaja

WL28 pyöräkuormaaja on varustettu kallistettavalla kuljettajan istuimella tai kallistettavalla hytillä, joka mahdollistaa helpon pääsyn moottoriin, hydraulijärjestelmään ja elektroniikkaan. Koneen kunnon tarkistaminen ja huolto helpottuukin siis huomattavasti! Konepellin voi myöskin avata laajasti, joka mahdollistaa optimaalisen pääsyn koneen osiin. Erinomainen näkyvyys kuljettajan hytistä helpottaa työntekoa ja tekee siitä turvallisempaa. WL28 pyöräkuormaaja voidaan varustaa myös alhaisella etuvaunulla, joka parantaa näkyvyyttä entisestään.

WL38 pyöräkuormaaja

Pyöräkuormaajan WL38 erittäin kompakti, mutta tehokas muotoilu tekee siitä suositun työkoneen kaikilla rakennustyömailla. WL38 tarjoaa korkean voiman ensiluokkaisen rinnakkaisohjauksen kanssa, sisäänrakennetun PZ-kinematiikan ansiosta. WL38 on ihanteellinen kumppani tehokkaaseen työntekoon. Kallistettava kuljettajan hytti, laaja valikoima lisälaitteita, hydrostaattinen nelipyöräveto ja nivelletty heiluri.

Pyöräkuormaaja WL38
Pyöräkuormaaja WL60

WL60 pyöräkuormaaja

Tehokkaaseen WL60 pyöräkuormaajaan on saatavilla kuorma-anturijärjestelmä lisäosa, joka varmistaa, että hydrauliikkajärjestelmä kuluttaa hyvin vähän energiaa ajon aikana. Tämä vähentää koneen energiankulutusta merkittävästi. WL60 pyöräkuormaajassa on huipputeknistä moottoritekniikkaa uusimman päästöstandardin mukaisesti. Virtauksenjako mahdollistaa useiden työtoimintojen kuten nostamisen, vierimisen tai hydraulisen lisälaitteen käytön samanaikaisesti. WL60 on myöskin erittäin vakaa pyöräkuormaaja sen optimaalisen painonjakauman ansiosta ja sillä on suorituskykyluokkansa suurin nostokorkeus. Valitse siis WL60, kun haluat työskentelyn olevan mahdollisimman nopeaa ja ympäristöystävällistä.

WL70 pyöräkuormaaja

WL79 pyöräkuormaajassa on viimeisimmän pakokaasupäästöstandardin mukainen moottoritekniikka, jonka ansiosta se tarjoaa erittäin voimakkaan ja tehokkaan työkoneen. Tätä tukee erittäin vankka ja tehokas kuorma-varsi–malli, joka mahdollistaa nopean materiaalinkäsittelyn. Kaikkia kiinnitysvälineiden sähköisiä toimintoja voidaan valinnaisesti käyttää ohjaussauvalla. Kallistettava hytti, joka mahdollistaa helpon pääsyn moottoriin, hydraulijärjestelmään ja elektroniikkaan. Ergonominen ja erittäin hyvän näkyvyyden omaava kuljettajan hytti.

Pyöräkuormaaja WL70
WL95 pyöräkuormaaja

WL95 pyöräkuormaaja

WL95 pyöräkuormaajan uusi suorituskykyluokka – kaatokuorma ja työntövoima. WL95 tarjoaa kuljettajalle maksimaalisen työskentelymukavuuden suuren ohjaamon, monitoimiohjaimen ja helpon hydraulisen säädön jog-säätimen avulla. Ekospeed Pro on jatkuvasti muuttuva hydrostaattinen voimansiirtotekniikka. Se on yhtä kompakti ja energiatehokas kuin perinteisetkin käyttölaitteet, mutta saavuttaa huomattavasti suuremmat  vetovoimat ja ajonopeudet. Ekospeed Pro:lla pyöräkuormaaja WL95 kiihtyy tasaisesti ja helposti 40 km / h saakka ilman pitohäiriöitä.

Yanmar pyöräkuormaajat

Amados Markkinointi Oy:stä Wacker Neusonin ja Yanmarin laadukkaat pyöräkuormaajat ammattikäyttöön. Laajasta valikoimastamme löydät sopivat pyöräkuormaajan moneen eri käyttötarkoitukseen. Kysy lisää, autamme mielellämme sopivan pyöräkuormaajan valinnassa. Toimimme Edeco Tools:n ja Kh-koneiden virallisena jälleenmyyjänä. Katso alta esimerkkituotteet. Vieraile Yanmarin verkkosivuilla.

V80 pyöräkuormaaja

Yanmar V80 pyöräkuormaajassa on suora ja jäykkä nivel, joka takaa paremman luotettavuuden ja vakauden. Pyörät kulkevat eteen ja taaksepäin samaa polkua pitkin – ei vaurioita nurmikoille tai jalkakäytäville. Lyhyt kääntösäde ja kuormalavahaarukoiden optimaalinen sijainti. Tehokkaampi moottori ja pienempi polttoaineenkulutus – enemmän vääntöä ja voimaa EU-tason V / EPA Tier 4 -moottorilla. Ohjaamo on suunniteltu uudella suorituskykyä parantavalla tavalla – mukava ja tuottava työympäristö. Moderni ja käyttäjäystävällinen Smart Control -käyttöjärjestelmä tarkkaan, mukavaan ja tuottavaan työskentelyyn. Monitoimiohjaimet: etuosan kääntö tarkalleen sähköisessä mittasuhteessa. Lukuisia lisälaitteita integroitavissa suoraan koneeseen. Poikittain asennettu moottori tarjoaa helpon pääsyn huoltoon ja toimii vastapainona.

V80 pyöräkuormaaja
V100 pyöräkuormaaja

V100 pyöräkuormaaja

Yanmar V100 pyöräkuormaaja on luotettava ja vakaa. Pyörät kulkevat eteen- ja taakse samaa rataan, joten et vaurioita nurmikoita tai jalkakäytäviä. Lyhyt kääntösäde ja kuormalavahaarukoiden optimaalinen sijainti. Tehokkaampi moottori ja pienempi polttoaineenkulutus – enemmän vääntöä ja voimaa EU-tason V / EPA Tier 4-moottorilla. Ergonominen ja viihtyisä kuljettajan hytti, joka on suunniteltu tehokkaaksi työpisteeksi. Moderni ja käyttäjäystävällinen Smart Control -käyttöjärjestelmä tarkkaan ja tuottavaan työskentelyyn. Monitoimiohjaimet – etuosan kääntö on tarkalleen sähköisessä mittasuhteessa. Paljon lisätoimintoja / -osia integroitavissa tarpeen mukaan. Poikittain asennettu moottori tarjoaa helpon pääsyn huoltoon ja toimii vastapainona. 

Kauttamme saatavilla myös paljon muita malleja

Wacker Neusonin ja Yanmarin laaja valikoima pyöräkuormaajia on saatavissa kauttamme – kuljetusmahdollisuus ympäri Suomen. Pitkäikäiset ja luotettavat pyöräkuormaajat ovat tuttu näky rakennustyömailla –  ja syystä! Wacker Neuson ja Yanmar pyöräkuormaajia löytyy jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Autamme sopivan mallin valinnassa mielellämme. Liikkeessämme on myös mahdollisuus testiajoihin / lähempään tutustumiseen, sillä me myös ostamme ja vaihdamme käytettyjä pyöräkuormaajia (mallit vaihtelevat). Tervetuloa tutustumaan. Katso myös vaihtokoneemme.