Varastohallit

Varastohalli suojaa koneet, laitteet ja työmaat! Hallit soveltuvat myös rehuvarastoksi sekä eläinsuojiksi.

Varastohallit

Amadokselta varastohallit moneen eri käyttötarkoitukseen. Taloudellinen valinta niille, jotka etsivät siirrettävää tai pysyvää säilytysratkaisua ilman kalliiden tilojen rakennuttamista. Toimimme BT-Agrohallien jälleenmyyjänä! BT-Agrohallien varastohallit ovat ekologisia ja joustavia moneen tarpeeseen. Varastohallien helppo pystytys ja siirtomahdollisuus antaa lukuisia mahdollisuuksia muuttuviin olosuhteisiin. Varastohalli on myös huomattavasti edullisempi ratkaisu, kuin kalliiden varastotilojen vuokraaminen tai rakennuttaminen. Erittäin kestävät hallit antavat pienellä sijoituksella parhaan hinta-laatusuhteen. Mikäli tarvetta ei myöhemmin enää ole, voit helposti purkaa hallin ja myydä sen eteenpäin! Amadokselta saat hallit nopeasti, edullisesti ja valmiiksi pystytettynä – Katso mallistomme alhaalta. Lue lisää BT-Agrohalleista.

Kaikki varastohallit ovat CE-hyväksyttyjä ja Euroopan Standardin (EN 13788) mukaisia.
Tukevarakenteinen galvanoitu 60 mm runko.
Hallien optimoidun muodon sekä kireän ja liukkaan pressun ansiosta lumikuormaa ei juurikaan kerry.
Pressun kireys on säädettävissä kiristysliinoilla. 
Rullattavat pressuovet vetoketjuilla ja läpillä molemmissa päädyissä.
Helppo pystyttää – tasainen kenttä riittää. Rungon ankkurointi maahan tapahtuu mukana tulevien maakiilojen avulla.

Alaska varastohallit

Alaska varastohalleja on saatavilla sekä suippokattoisina että pyöreäkattoisina. Tuotteilla on 3 vuoden tehdastakuu.
Alaska-mallit:

Varastohallit Alaska
EURO-315-varastohalli-1000

Euro varastohallit

Euro varastohallit soveltuvat vaativaan tarpeeseen. Suuret hallit ovat erittäin pitkäikäisiä ja käteviä suurien tavaroiden säilytykseen. Hinnat alv 24%. Tuotteilla on 3 vuoden tehdastakuu. Euro-mallit:

Marco varastohallit

Marco varastohallit ovat saatavilla pyöreäkattoisina. Marco varastohallit ovat kompaktin kokoisia ja soveltuvat pienempään varastotilan tarpeeseen. Hinnat alv 24%. Tuotteilla on 3 vuoden tehdastakuu. Marco-mallit:
Marco Varastohallit
Norda Varastohallit

Norda varastohalli

Norda varastohallimme soveltuu pieneen tarpeeseen loistavasti. Edullisin varastohallimme on siirrettävä, kompaktin kokoinen ja laadukas. Hinnat alv 24%. Tuotteilla on 3 vuoden tehdastakuu. Norda-mallit:

Vega varastohalli

Vega -varastohalli on suurin mallistostamme. Vega-465 varastohalli soveltuu erittäin vaativaan tarpeeseen ja mittavaan varaston kokoon. Hinnat alv 24%. Tuotteilla on 3 vuoden tehdastakuu. Vega-mallit:
Vega Varastohallit