Tietosuojaseloste sisältää tärkeitä tietoja asiakasrekisterin hallinnasta, asiakkaiden tietojen käytöstä sekä evästeasetuksista.

Keitä me olemme?

Verkkosivumme osoite on: https://www.amados.fi

Yhteyshenkilö tietosuojaa koskevissa asioissa

Jari Ikonen
Ketunniementie 14, 50130 Mikkeli
+358 (0) 400 654 205
info@amados.fi
Katso muut yhteystiedot.

Mitä tietoja keräämme?

Amados Markkinointi Oy kerää asiakasrekisteriä.

Asiakastietojen käsittelyn tarkoitus

Amados Markkinointi Oy kerää ja hyödyntää asiakastietoja seuraavia varten:

Asiakassuhteiden ylläpitäminen
Konemyyntisopimusten luominen
Rahoitushakemusten käsittely
Rekisterinpitäjän liiketoiminnan ja asiakaspalvelun kehittäminen
Rekisterinpitäjän asiakaspalvelu
Käsittely perustuu henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1 ja 5 kohtaan.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin talletetaan ja rekisterinpitäjä käsittelee seuraavia tietoja: 

  • asiakkaan etu- ja sukunimi, syntymäaika, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite ja muut asiakkaan itse antamat tiedot
  • asiakkaan laskutustiedot
  • markkinointilupien suostumus / kieltäytyminen
  • tiedot palvelujen käytöstä ja ostoista
  • muita asiakassuhteen hoitamisen kannalta tärkeitä tietoja

Asiakkaan verkossa luovuttamia henkilötietoja säilytetään verkkosivualustallamme, jonka tarjoaa WordPress.

Sivustoa käyttämällä hyväksyt, että henkilötietojasi voidaan kerätä, käsitellä ja käyttää tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Suhtaudumme tietosuojaan vakavasti ja keräämme tietoja lakien mukaisesti. 

Soveltaminen

Tämä tietosuojakäytäntö pätee verkkosivuillamme asioivilla asiakkailla. Lisäksi tietosuojakäytäntöä sovelletaan asiakkaan ostotilanteessa antamiin tietoihin. Asiakkaan verkossa antamia tietoja säilytetään näiden ohjeiden mukaisesti WordPress-alustassa.

Tietojen kerääminen ja käyttäminen

Keräämme henkilötietoja mm. ostojen yhteydessä, yhteydenottolomakkeilla ja muilla vuorovaikutteisilla lomakkeilla.
Asiakkaan itse antamien tietojen lisäksi keräämme ja tallennamme tietoja palvelinlokeista kuten selainohjelmisto, IP-osoitteet, käytetyt verkkosivustot ym. Tietoja käytämme esimerkiksi vianmääritykseen ja teknisiin tarkoituksiin.

Google Analytics

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia, joka on Googlen (”Google”) tuottama verkkoanalytiikkapalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä eli tietokoneelle tallennettavia tekstitiedostoja, joiden avulla sivusto voi analysoida, miten käyttäjät sitä käyttävät. Evästeen sivuston käytöstä tuottamat tiedot (IP-osoitteesi mukaan lukien) välitetään ja tallennetaan Googlen palvelimille Yhdysvalloissa. Jos IP-osoitteen anonymisointi on käytössä, Google lyhentää/anonymisoi IP-osoitteen viimeisen kahdeksanbittisen tavun Euroopan unionin jäsenmaissa sekä Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille ja lyhennetään siellä. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston tarjoajan puolesta verkkosivuston käytön arvioimiseen, raporttien koostamiseen verkkosivuston toimista verkkosivuston operaattoreille ja muiden verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseen verkkosivuston tarjoajalle. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. Voit estää evästeiden käytön selaimesi asetuksissa. Jos estät evästeet, et ehkä voi käyttää verkkosivuston kaikkia toimintoja. Voit lisäksi estää Googlen tietojen keräämisen ja käyttämisen (evästeet ja IP-osoite) lataamalla ja asentamalla selaimen liitännäisen, joka on saatavilla osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Henkilötietojamme luovutamme kolmansille osapuolille vain liiketoimintaamme tukeville tahoille, kuten tilitoimistolle, rahoitusyhtiöille ja muille liiketoiminnan kannalta vaadituille tahoille. Kaikki kolmannet osapuolet, joihin mahdollisesti luovutamme tietoja hyväksyvät tietosuojaselosteemme ja toimivat sen mukaisesti. Emme välitä tietojasi kaupallisiin tai muihin toimintamme kannalta merkityksettömiin tarkoituksiin.

Tietojen siirtäminen sivustoon tai sivustosta

Hyväksyt, että tietojen siirtäminen verkkosivustoomme tai verkkosivustostamme tapahtuu omalla vastuullasi. Amados Markkinointi Oy:tä ei voida pitää sopimusperustaisesti tai ei-sopimusperustaisesti vastuullisena tietojen siirtämisestä aiheutuvista mahdollisista vahingoista.

Tietosuojakäytäntöön tehtävät muutokset

Amados Markkinointi Oy pidättää oikeudet rekisteriselosteen ja tietosuojaselosteen muutoksiin. Julkaisemme muutokset verkkosivuillamme. Hyväksyt rekisteriselosteen sekä tietosuojakäytäntömme käyttämällä sivustoamme. 

Rekisterin sisältö

Asiakkaan etu- ja sukunimi, asiakasnumero, osoitetiedot, puhelinnumero, sukupuoli, sähköposti, www-osoite, kieli, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista.

Tiedot asiakkaan tekemistä ostoista.

Säännönmukaiset tietolähteet

Amados Markkinointi Oy

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Amados Markkinointi Oy ei luovuta asiakasrekisterin tietoja ulkopuolisille kolmansille tahoille.

Amados Markkinointi Oy voi kuitenkin luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Evästeiden käyttö

Amados Markkinointi Oy käyttää verkkosivuillaan evästeitä (cookies), jotka auttavat seuraamaan kävijäliikennettä ja parantamaan palvelun laatua. Hyväksyt evästeiden käytön käyttämällä verkkosivujamme.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.

Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella rekisterin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Tietojen päivittäminen

Asiakas voi päivittää tai poistaa kaikkia tietojaan ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Kaikki asiakkaasta kerätyt tiedot voidaan myös esittää asiakkaalle hänen niin pyytäessään. Kaikki tiedot ja data poistetaan asiakkaan niin pyytäessä.

Asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa.