Monitoimikoneet

Laadukkaat Ladog monitoimikoneet Amados Oy:stä

Kauttamme löydät laajan valikoiman laadukkaita ja tehokkaita Ladog monitoimikoneita. Olemme toimineet saksalaisen kiinteistö- ja ympäristöhuollon monitoimikoneen Ladogin jälleenmyyjänä pitkään ja siirryimme tuotemerkin viralliseksi maahantuojaksi vuonna 2017. Kiinnitämme toiminnassamme huomiota erityisesti vastuullisuuteen, luotettavuuteen ja kokonaisvaltaiseen palveluun.
Palvelemme asiakkaitamme alusta loppuun saakka henkilökohtaisella tasolla – asiakkaamme ovat koko toimintamme ydin.

Ympäristöhuollon moniosaaja

Ladog-mallistosta löydät kaiken mitä tarvitset kiinteistönhuoltoon jokaisena vuodenaikana. Koneiden suuri siirtonopeus, nelipyöräohjaus, ylivoimainen kantavuus sekä erittäin pieni kääntösäde ovat osoittautuneet tärkeimmiksi valteiksi kiinteistönhuollon ammattilaisten keskuudessa.

Ladog monitoimikoneet
Ladog

Ladog - monitoimikoneet

Ladog -koneita työskentelee Suomessa toista sataa. Suosikkimallit 1250, 1400 ja 1700 jatkavat kiitonousuaan, joista malli 1250 on maailman laajuisesti myydyin Ladog -monitoimikone!

Monitoimikoneiden maailma

Vaativat työkohteet edellyttävät myös vaativia työkoneita. Monipuoliset integraatio- ja lisälaitemahdollisuudet erilaisten työlaitteiden kanssa tekevät Ladogista kiinteistönhuollon johtavan monitoimikoneen.

Monitoimikoneiden maailma
Ladog logo

Ladogit valmistetaan Saksassa Zell am Hammersbachissa parhaista mahdollisista komponenteista lähes sadan vuoden kokemuksella. Vuonna 1920 perustetun yrityksen tuotekehitysosasto on nuorekas ja innovatiivinen. Yritys kouluttaa jatkuvasti uusia osaajia joukkoonsa. Ladogin pitkä historia takaa varmat varaosatomitukset sekä toimivan teknisen tuen ja tuotekoulutuksen. Ladog toimii saksalaisella täsmällisyydellä ja sen asiakaslähtöinen ajatusmalli edellytetään myös maahantuojilta, joita toimii ympäri maailman aina tropiikin kuumuudesta pohjolan kylmyyteen saakka.

Maailmanlaajuinen myyntiverkosto on paras testilaboratoriomme”, tiedetään tehtaan johtajan todenneen.

Ladog T1250

Ladog T-1250

1250 on Ladog-klassikko. Kompaktin kokonsa ansiosta T-1250 on ihanteellinen jalkakäytäville, mutta myös riittävän suuri raskaille lisälaitteille kuten harjalaitteille tai lumilingolle. T-1250 on Ladogin eniten myydyin malli.

Ladog T1400

Ladog T-1400

Ladog T-1400 tarjoaa pienen koon, joka sopii pienempiin tiloihin sekä suuren tehon vaativampaan käyttöön. Suuren lastauslavan ja korkean kuorman ansiosta T-1400 on ihanteellinen ajoneuvo ympäri vuoden.

Ladog T1700

Ladog T-1700

Monitoiminen T-1700 on ihanteellinen ympärivuotiseen ja monipuoliseen käyttöön. Uusittu ohjaamon tila parhaalla mahdollisella näkyvyydellä. Inspiroidu työnteosta ergonomisessa tilassa ja yhdistä lisälaitteet!