Leikkurit

Vuokraamme laadukkaita ruohonleikkureita!

Vuokrattavat ruohonleikkurit

Vuokrattavat ruohonleikkurit Amadokselta. Koetko ammattikäyttöön tarkoitetun ruohonleikkurin kalliiksi ostokseksi, kun kyseessä on kuitenkin kausituote? Eikö sinulla ole tarvittavia varastotiloja säilyttää kesän työkoneita? Helpotamme näitä ongelmia, kysy vuokrattavia laitteita. Erityisesti kesän hitti, ruohonleikkuri, on erittäin helppo vuokrata kesäkuukausien ajaksi ja tuoda varastoon muualle. Vuokrattavat ruohonleikkurit ovat aina täydessä toimintakunnossa, huollettu ja valmiina tehokkaaseen työntekoon. Vaihdamme vuokrattavia tuotteita säännöllisesti ja huollamme niitä myös tarvittaessa vuokra-ajan aikanakin. Katso myös vaihtotuotteemme.

Grasshopper

Valitse omaan tarpeeseesi sopiva Grasshopper, äläkä enää murehdi jatkuvista koneen rikkoutumisista tai liian pienestä leikkuutehosta! Grasshopper mallistostamme löydät päältäajettavat keskileikkurit sekä etuleikkurit. Autamme mielellämme myös kartoittamaan tarpeesi mukaisen koneen!

Leikkurit - Grasshopper
Päältäajettavat leikkurit

AS Motor

AS-Motorsin korkean suorituskyvyn leikkurit takaavat ensiluokkaisen leikkuutuloksen. Rinneleikkurit, pitkän kasvuston leikkurit sekä kelamurskaimet Amadokselta! AS-Motors mallistostamme löydät sekä päältäajettavia että perässäkäveltäviä leikkureita. 

Etesia

Innovatiiviset Etesian ruohonleikkurit tarjoavat joka tarpeeseen tehokkaan ja luotettavan laitteen. Yli 25 vuoden kokemuksella, Etesia on noussut yhdeksi Euroopan suurimmiksi ruohonleikkurien valmistajaksi. Etesia keskittyy tuottamaan ekologisia, ympäristöystävällisiä tuotteita. He ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen ja pyrkivät sovittamaan liiketoimintansa ja ympäristönsuojelun yhdeksi ja samaksi konseptiksi.

Päältäajettava Etesia leikkurit
Vetävä leikkuri

Pellenc

70-luvulta saakka toiminut Pellenc tarjoaa ulkoalueiden hoitoon ammattituotteita, joista Rasion -leikkurimallisto on meiltä saatavissa. Rasion ruohonleikkurit ovat suunniteltu toimimaan mahdollisimman hiljaisesti ja suurella teholla. Helposti käsiteltävissä olevat kompaktinkokoiset ja kevyet ruohonleikkurit soveltuvat niin pienempään kuin vaativampaankin käyttöön.

Vuokrattavat leikkurit

Kesän tärkein laite on usein käytössä vain pari kuukautta, jonka vuoksi se lojuu loput ajasta varastossa säilytyksessä. Toimitamme ympäri Suomen vuokrattavat laitteet tarvittaessa pihamaalle saakka heti kesäsesongin alettua ja haemme ne pois säilytykseen syksyllä. Huollamme ja uudistamme valikoimaamme aina talven aikana, joten voit huoletta ottaa käyttöösi taas seuraavana kesänä täydessä tehokkuudessaan huolletun leikkurin. Vuokraamme leikkureita pääsääntöisesti pidempiaikaisille jaksoille, kuten kuukaudeksi tai koko kesäsesongin ajaksi.

 

Kustannustehokkain ja järkevin ratkaisu tilapäiseen konetarpeeseen!

Grasshopper 400D

Erittäin näppärä keskileikkuri kääntyy paikoillaan ja on hyvin varusteltavissa esimerkiksi kerääjällä ja sivullepurkaajalla / allemurskaajalla. Ergonominen leikkuri ammattimaiseen käyttöön.

AS Motor AS 53 2T 4WD RB

Nelivetoinen rinneleikkuri kulkee jyrkkää rinnettä kätevästi ylöspäin. Kallistusrajoittamaton 2-tahtimoottori takaa tehokkaan ja vaikuttavan tuloksen. Kampiakselin suojana monilevykytkin!

Etesia Hydro 100 III

Etesian keräävä ajoleikkuri helpottaa ruohonleikkuuta huomattavalla tehokkuudellaan, ajomukavuudellaan ja keruulaitteellaan. Tukkeutumaton keruulaite nopeuttaa työtä ja takaa siistin ympäristön.

Kysy lisää!