Asiakaslehti

Asiakaslehti 2018

Olemme julkaisseet Amados asiakaslehden vuonna 2018, jolloin halusimme tuoda toiminnastamme ja suunnitelmistamme lisää tietoa asiakkaillemme. Asiakaslehti on tarkoitettu yritystoimintamme ja edustamiemme tuotemerkkien esittelyyn sekä asiakaspalautteen jakamiseen. 

”Amados-kauhassa yhdistyy kauha, siipilumikauha sekä hiekoitin. Näiden yhdistäminen on kaikessa selkeydessään nerokas keksintö.”

– Juho Ikonen

Asiakaslehti

Ote lehdestä - Pääkirjoitus

Luet nyt ensimmäistä kertaa Amados Markkinointi Oy:n asiakaslehteä. Kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneista vuosista ja toivomme lisää myös tulevia vuosia. Toivomme myös, että tämän lehden myötä tavoitamme uusiakin asiakkaita. Lehtemme sisältää asiakaskertomuksia yhteistyöstämme, esittelyjä edustamistamme tuotteista sekä omasta tuotannostamme.

Amados Markkinointi Oy on perustettu vuonna 1995 eli olemme toimineet konemyyntialalla jo yli 20 vuotta. Toimipisteemme on Mikkelissä, Pitkäjärvellä 5-tien varressa. Aloitimme konemyynnin yhteistyössä Fintractor Oy:n kanssa.  Silloin toimimme Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueilla. Sen jälkeen siirryimme 2000-luvun alussa Wihuri Autola Oy:n edustajaksi edellä mainituille alueille. Teimme aktiivisesti myös Venäjän kauppaa vuosina 2003 – 2014 ja tällä hetkellä tapauskohtaisesti. Vuonna 2008 päätimme Wihuri Autola Oy:n kanssa yhteistyön ja aloitimme nykyäänkin jatkuvan yhteistyön ja myynnin KH-Koneet Oy:n kanssa (Kramer, Yanmar, Gehl, Edeco Tools / Wacker Neuson). Konekaupan lisäksi meillä on myös em. yhteistyökumppanin varaosakauppaa sekä koneiden ja laitteiden huoltoa. Hautala Service Oy:n (Grasshopper, Pellenc, Bill Goat, Etesia, AS Motor, Tiel-bürger) kanssa aloitimme yhteistyön vuonna 2003. Vuonna 2016 aloitimme Konelappee Oy:n kanssa Ladogin ja sen lisälaitteiden maahantuonnin ja myynnin koko Suomessa. TTS-16 henkilönostimen maahantuonnin aloitimme vuonna 2017. Esittelimme myös vuonna 2017 oman tuotannon Amados-kauhan. Myymme myös lisälaitteita, kuten esim. Arcon Pro, Snowstar, Stark ja Yrjö Tenkanen Oy:n edustamia merkkejä. Meillä on kaikki rahoitusmuodot käytettävissä. 

Tarkoituksenamme on vahvistaa myyntiä ja kehittää huoltoa koko Suomen maata kattavaksi. Tällä hetkellä meillä on myynnissä kaksi henkilöä, Niko Pulkkinen ja Juho Ikonen. Tulevaisuudessa tulemme lisäämään myyjien ja muun henkilökunnan määrää. 

Vahvuutemme perustuu asiantuntijaneuvontaan urakointiin ja rahoitukseen liittyvissä asioissa sekä palvelun nopeuteen.

 

Yhteistyöterveisin,

Jari ikonen

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Amados Asiakaslehti

Asiakaslehti

Asiakaslehti Asiakaslehti 2018 Olemme julkaisseet Amados asiakaslehden vuonna 2018, jolloin halusimme tuoda toiminnastamme ja suunnitelmistamme lisää tietoa asiakkaillemme. Asiakaslehti on tarkoitettu yritystoimintamme ja edustamiemme tuotemerkkien esittelyyn sekä asiakaspalautteen jakamiseen.  Lataa PDF-lehti ”Amados-kauhassa yhdistyy kauha, siipilumikauha Lue lisää…